400 Orang Sertai Jom Shopping Sempena Tahun Baru Cina 2016

1 02 2016

IMG-20160131-WA0035Tanjong Karang, 31 Jan : Program Jom Shopping sempena Perayaan Tahun Baru Cina untuk penduduk Sungai Burong sangat meriah dan berjaya apabila melibatkan seramai 400 orang peserta yang diadakan di Pasaraya Giant Pasir Penambang.

Program tersebut telah dirasmikan oleh Yang Dipertua (YDP) PAS Kawasan, Nor Az Azlan Ahmad, yang juga Pegawai Penyelaras Pusat Khidmat Masyarakat (PKM) DUN Sungai Burong.

Di dalam ucapannya, “Azlan mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada semua peserta yang terpilih dalam program Jom Shopping pada kali ini dan mengharapkan keharmonian yang selama ini terpelihara akan terus berkekalan pada masa akan datang”

Hadir sama dalam program tersebut ialah Ahli-ahli Majlis, Majlis Daerah Kuala Selangor (IMG-20160131-WA0027MDKS) Haji Othman Ngah, Lee Boon Hong dan Lim Piang Nam.

Turut hadir juga ialah Pengerusi-pengerusi Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) Norazman Serin, Haji Mohamad Sa’ad Bakar, Haji Mohamad Shaari Jabbar, Mazlan Shamsudin, Heng Seng Soo, Lim Hock Tiong dan Lim Soon Kee serta Ketua Himpunan Kelab Penyokong PAS (DHPP) Tanjong Karang, Tiong Koo Yong.

Advertisements

Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: